Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Binnen 14 dagen na binnenkomst product mag je aangeven welke producten worden geretourneerd. Na de retourmelding heb je 14 dagen de tijd om je bestelling op eigen kosten retour te sturen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Een retour word alleen geaccepteerd en gecrediteerd indien het aan de hierboven vermelde voorwaarde doet.

De verzendkosten van de retourzending van de desbetreffende artikelen komen voor je eigen rekening. Ik raad je aan het/de product(en) met een track en trace code te verzenden. Zo kan er geen onduidelijkheid ontstaan over het wel of niet aankomen van de geretourneerde producten.

Zodra Papier & Strik de retourzending heeft ontvangen conform de voorwaarde die hierboven vermeld zijn, zal Papier & Strik het bedrag van de producten crediteren.

Wanneer je de bestelling ongefrankeerd retourneert ben ik genoodzaakt kosten a €12,50 in rekening te brengen.

Vertoont een product die je hebt ontvangen (onverwacht) gebreken, neem dan contact op met Papier & Strik. Dan proberen wij een passende oplossing te vinden.